avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... producerea de consecinte juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

producerea de consecinte juridice

daca comisia de fond funciar mi-a respins cererea de reinproprietarire asupra unui teren in litigiu pe motiv ca o alta persoana a facut dovada mincinoasa a cumpararii terenului respectiv prin prezentarea unui contract de vanzare cumparare sub semnatura privata falsa in acest caz se considera ca actul a fost depus cu scopul de a produce consecinte juridice
Cel mai recent răspuns: Gabriela Tubultoc , Avocat 11:18, 24 August 2010
Aveti posibilitatea sa faceti impotriva respectivei persioane plangere penala pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata....
Da, intr-adevar, se considera ca inscrisul a produs consecinte juridice ; formulati o plangere penala in acest sens.
avocat Cristina Popescu
faceti plangere penala.
formulati plangere penala pentru infractiune de fals in inscrisuri sub semnatura privata si, daca mai sunteti in termen, formulati si o plangere, in civil, impotriva hotararii comisiei de fond funciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si consecinte juridice stoica eugen stoica eugen ete vorba de un act sub semnatura privata contract de vanzare cumparare pe baza caruia in anul 1991 cu ocazia aplicarii L.18/1991 s-a atribuit Titllul de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alexa_25 alexa_25 Buna ziua am o intrebare: pot formula o plangere penala importriva unui jandarm care mi a intocmit proces verbal de contraventie acuzandu-ma de faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)