avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals si consecinte juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals si consecinte juridice

ete vorba de un act sub semnatura privata contract de vanzare cumparare pe baza caruia in anul 1991 cu ocazia aplicarii L.18/1991 s-a atribuit Titllul de Proprietate acest titlu a fost contestat in anul 2005 cu ocazia aplicarii L.247/2005
In anul 2005 cu ocazia aplicarii L.247/2005 am revendicat terenul pe motiv ca actul prezentat de persoana cu care santem in litigiu in anul 1991 a prezentat un act fals.
Actul falsificat a fost prezentat din nou in anul 2005 in fata comisiei de fond funciar de persoana cu care santem in litigiu si pe baza acestui act persoana a facut dovada cumparari terenului si ca atare comisia ne-a respins cererea de retrocedare al terenului
Intrebarea este ca actul sub semnatura privata prezentat in anul 2005 cu care persoana respectiva a facut dovada cumparari terenului dupa cum reiese si din procesul verbal intocmit la data respectiva de comisia de fond funciar si pentru care mie mi- sa respins cererea de reinproprietarire al acestui teren se considera ca prezentarea actului sub semnatura privata a fost facuta pentru a produce consecinte juridice ???
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:45, 21 August 2010
aveti posibilitatea formularii unei plingeri penale.
v-ati inscris in fals?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea de consecinte juridice stoica eugen stoica eugen daca comisia de fond funciar mi-a respins cererea de reinproprietarire asupra unui teren in litigiu pe motiv ca o alta persoana a facut dovada mincinoasa a ... (vezi toată discuția)
Consecinte juridice stoica eugen stoica eugen cand se intelege ca un act depus la o autoritate este depus pentru a produce sau nu consecinte juridice ??? prezentarea unui contact de vanzare cumparare act ... (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)