avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea locuintei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea locuintei

As vrea sa stiu daca asigur casa la ,,Grawe'' este bine?
Este o firma serioasa?as vrea sa stiu.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:09, 23 August 2010
Nu aici veti primi un astfel de raspuns.Cautati performantele/clasamentele in site-urile specifice de asigurari.Aici nu dam calificative sau mentiuni de buna-purtare, ci dicutam probleme generale, incercam sa explicam/sfatuim pe cei care au un necaz, in spiritul si litera legislatiei in materia asigurarilor. Punctual, se apreciaza cauzele si eventual se dau sfaturi de urmat in anumite situatii comune sau speciale.
Cat de serios sau nu este un asigurator iti dai seama numai cand te lovesti de o problema si ai nevoie de ajutorul lor. Pana atunci nu se pot face decat presupuneri. Cel mai bine aflati de la alti asigurati la ei care au avut probleme si cum le-au rezolvat.
Daca v-ati hotarat sa faceti un studiu de piata, un factor foarte important este comportamentul reprezentantilor locali ai asiguratorului.Diferentele geografice pot varia chiar de la minus - la dublu fata de prestatia medie/generala recunoscuta.
Daca va intereseaza doar asigurarea PAD, intrebarea initiala nu mai are sens, polita fiind obligatorie iar toti asiguratorii sunt membri ai PAID.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factorul de amplasare si costul caldurii grandanat grandanat In factura de plata emisa de Techem am observat ca factorul de amplasare e intotdeauna 1, indiferent de amplasarea calorifelelor. Asa e si la voi ? (vezi toată discuția)
Rebransare si renuntare la contoare apa calda ewe ewe Buna ziua, In cadrul asociatiei avem un apartament care este debransat de la energia termica de prin 2000, cand cu o simpla cerere la societatea de ... (vezi toată discuția)
Situatie ciudata la euroins asigurari - sunt niste hoti elmauss elmauss am o asigurare RCA incheiata la euroins. era incheiata pe un an, cu plata in 2 rate, dar mie mi sa spus ca dupa primele sase luni imi pot face asigurare ... (vezi toată discuția)