avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mai este necesara concilierea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mai este necesara concilierea?

Am parcurs toate etapele procedurii speciala pentru recuperarea a 34% dintr-un contract In primele instante mi s-au admis actiunile si au fost anulate prin cereri in anulare
Vreau sa fac actiune in pretentii pentru recuperarea debitului si a penalitatilor de intirziere
Va rog ajutati-ma cu un sfat cum sa fac actiunile?Eu consider ca nu mai trebuie sa pierd vremea cu concilierea intrucit l-am invitat si la mediere unde la fel ca alte dati nu s-a prezentat si nici nu a raspuns in vreun mod
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 17:15, 21 August 2010
Daca este un litigiu comercial, este obligatorie efectuarea concilierii prealabile, respectand conditiile prevazute de art. 720 ind.1 c.p.c.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea creantei in procedura dreptului civil ralu23ralu23 ralu23ralu23 Puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in ceea ce priveste pasi pentru recuperarea unei creante pe procedura dr civil? (vezi toată discuția)
Problema in a da in judecata banca boeriub boeriub Buna seara, am o problema pe care sper sa o putem rezolva aici. O firma ia un credit de la o banca si achita ratele fara probleme pana la un anumit moment cand ... (vezi toată discuția)
Art 720 indice 1 incepatorius incepatorius este necesara procedura concilierii prevazuta de art 720 indice 1, in cazul in care un SRL introduce o actiune in revendicare + pretentii (un teren arabil), ... (vezi toată discuția)