avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire pe salariu si executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire pe salariu si executare

am un card de credit laTbi si am intarziere 133 zile mi s-a pus proprire pe salariu iar acum de la banca recuperatorul imi trimite somatii sa platesc intrebare se poate si proprire pe salariu si executare silita astept raspuns mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:48, 21 August 2010
Executarea silita a inceput,ea fiind concretizata prin proprirea asupra cuantumului legal din veniturile nete realizate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salariu nicuta ioana nicuta ioana am un card de credit la care am intarziat mi s-a pus proprire pe salariu iar acum recuperatorul de la banca imi trimite somatii sa platesc altfel se trece la ... (vezi toată discuția)
Executare silita dandutu dandutu Buna ziua, cu respect va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Am contractat un credit (de nevoi personale) in urma cu 3 sau 4 ani si din decembrie 2011 nu am mai ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati o rata! cezarica04 cezarica04 Nu mai pot plati o rata la o banca alta decat banca la care am cardul de salariu. Imi poate bloca cardul de salariu pana la popire din salariu? Creditul este ... (vezi toată discuția)