am un card de credit la care am intarziat mi s-a pus proprire pe salariu iar acum recuperatorul de la banca imi trimite somatii sa platesc altfel se trece la executare silita se poate si una si alta mentionez ca angajatorul a depus banii in contul bancii
Debitorul este in drept sa uzeze de toate caile legale de recuperare cat mai rapid a sumelor neachitate . In acest context , in conditiile in care aveti bunuri proprietate firma recuperatoare va incerca sa le execute silit in limita sumelor ramase de achita (rate, penalitati , cheltuieli executare) . Odata recuperate aceste sume se va sista proprirea instituita asupra veniturilor salariale .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Proprire salariu
stelistul7
Buna ziua.Sunt dat la KRUK ,datorita unor restante neachitate la o banca.As dori sa stiu in cat timp mi se poate pune proprire pe salariu.Trebuie hotarare ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat
simina_1968
Buna ,
am un credit pentru nevoi personale la care sotul meu e co-debitor si din care ne-am cumparat o masina. O perioada de timp am achitat ratele din chiria ... (vezi toată discuția)