avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

proprire salariu

am un card de credit la care am intarziat mi s-a pus proprire pe salariu iar acum recuperatorul de la banca imi trimite somatii sa platesc altfel se trece la executare silita se poate si una si alta mentionez ca angajatorul a depus banii in contul bancii
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:11, 22 August 2010
Debitorul este in drept sa uzeze de toate caile legale de recuperare cat mai rapid a sumelor neachitate . In acest context , in conditiile in care aveti bunuri proprietate firma recuperatoare va incerca sa le execute silit in limita sumelor ramase de achita (rate, penalitati , cheltuieli executare) . Odata recuperate aceste sume se va sista proprirea instituita asupra veniturilor salariale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salariu stelistul7 stelistul7 Buna ziua.Sunt dat la KRUK ,datorita unor restante neachitate la o banca.As dori sa stiu in cat timp mi se poate pune proprire pe salariu.Trebuie hotarare ... (vezi toată discuția)
Intarzieri la plata ratelor summergiulia summergiulia din cauza unei probleme de sanatate am intarziat mai mult de 90 zile cu plata ratelor la imprumut.Avand in vedere ca niciodata nu am mai fost in aceasta ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat simina_1968 simina_1968 Buna , am un credit pentru nevoi personale la care sotul meu e co-debitor si din care ne-am cumparat o masina. O perioada de timp am achitat ratele din chiria ... (vezi toată discuția)