avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani datorati.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani datorati.

Buna ziua! Aas dori sa stiu ce as putea sa fac ca sa imi recuperez niste bani de la cineva pe care am imprumutat?
Acea persoana pur si simplu nu mai vrea sa imi retuneze suma de bani.
I-am dat doar un avertisment ca o sa depun o plangere la politie.
Este corect ceea ce am facut ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: kra , utilizator 15:42, 21 August 2010
Este necesar sa ne spuneti daca ati intocmit vreun inscris la momentul acordarii imprumutului. Daca da, va rog sa mentionati termenul de restituire.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
Nu am intcocmit nici un document la momentul acordarii imprumutului. a fost o chestiune amicala. iar acum nu stiu ce sa mai fac ca sa imi pot lua banii inapoi
parerea mea ca nu mai aveti nici o sansa de a va recupera banii, daca nu aveti nimic la mana scris si semnat si de persoana care ati imprumutat-o, sansele sunt foarte mici. Martori aveti? Daca nu aveti martori, nu aveti cum sa demonstrati ca ati imprumutat respectiva persoana cu o anumita suma de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie de intretinere copil mirela virtosu mirela virtosu Sunt divortata ,am un copil si in urma divortului s-a hoatarat ca tatal sa contribuie la intretinerea copilului cu o contributie pana la implinirea acestuia a ... (vezi toată discuția)
Retinere de permis de conducere pentru neacordare de prioritate si amenda. Marius_Claudiu Marius_Claudiu Astazi mi sa retinut permisu de conducere din cauza ca cica nu am acordat prioritate.Politia era la circa la 40 m distanta,plecand de pe loc m-am asigurat am ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)