avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... dar nu este nici o problema daca eu am incheiat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

dar nu este nici o problema daca eu am incheiat contractul cu ei inainte sa se dea legea asta?

ei asa motiveaza faptul ca nu pot rezilia contractul
Cel mai recent răspuns: moni.s , utilizator 22:39, 22 August 2010
Nu mai deschideti alt topic v-am raspuns ...pe dv. va intereseaza sa va optineti un drept legal....ei sunt interesati sa va pastreze drept client...marjand pe necunoasterea legii.
1)luati legea si cititi....
2)Scrieti o cerere de reziliere contract pe baza legii pe carte o depuneti cu nr. de inregistrare.
3)Nu doresc sa va inregistreze cererea faceti plangere la OPC si amenzile o sa curga pentru firma RCS RDS
faceti sesizare la OPC.
Dupa cum s-a mai scris si in alt topic, nu trebuie sa faci o cerere de reziliere, ci o notificare. Cererea este un act bilateral, iar conform noii legi contractele pot fi reziliate unilateral, deci o notificare este suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa reziliez un contract cu firma rds rcs rdcapota rdcapota in luna mai am incheiat un contract cu rds rcs de antena parabolica net si fixomobil. din nefericire de o luna nu mai locuiesc la adresa respectiva unde am ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)