avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... asociatie agricola
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

asociatie agricola

in urma decesului bunicilor materni, au ramas ca mostenitori directi doua fete, o nora ( fiul decedat) si o neopata (adica eu ) , eu detin testament ca fiind mostenitor al "bunurilor mobile si imobile" ale bunicii mele care a decedat in 2006.
ca urmare a acestui lucru, m-am inregistrat la primaria de domiciliu a asociatiei unde se afla terenul ( am rol ) si am platit impozitele pt. 4 ha teren agricol, teren ce se afla intr-o asociatie agricola, si pt. care primeam c/val graului aferent acestui teren. in 2010, desi impozitele sunt achitate la zi, presedinta asociatiei nu mi-a achitat plata graului pe acest an, motivand ca nu s-a dezbatut taxa succesorala.
ce cale trebuie sa urmez?
multumesc, c.i.

Alte discuții în legătură

Testament din anul 1959 doricuta42 doricuta42 Buna ziua Am o intrebare referitoare la un testament facut de bunica mea in anul 1959, pentru un teren, aflat in judetul Iasi. In acest testament bunica ... (vezi toată discuția)
Anulare testament doricuta42 doricuta42 Buna ziua Am o intrebare referitoare la un testament facut de bunica mea in anul 1959, pentru un teren, aflat in judetul Iasi. In acest testament ... (vezi toată discuția)
Testament autentic mai este valabil? bună ziua! acum câteva ... visancatalin visancatalin Testament autentic, mai este valabil după 31 ani? Bună ziua! Acum câteva zile am găsit printre documentele părinților mei două testamente autentice ... (vezi toată discuția)