avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu banca

Buna ziua, am luat un credit cu ipoteca in 2008 si pentru a ma incadra am marit salarul pe o luna in cartea de munca, iar pe adeverinta de venit de la banca am trecut salarul marit pe 6 luni, iar acum imi cere copie dupa cartea de munca. Poate banca sa imi faca probleme din cauza asta. Din aceasta cauza mi-e frica sa depun plangere la OPC pentru comisionul de risc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: shm , utilizator 08:25, 23 August 2010
mai bine sa nu depuneti plangere la OPC.
poate sa va faca, si inca mari.
Ati gresit atunci, platiti comisionul de risc pana la sfarsitul contractului. Daca nu-i deranjati, nu cred ca va deranjeaza.
Chiar daca veti face plangere la OPC, nu se vor intoarce impotriva dumneavoastra pentru acest motiv. Banca este interesata sa isi primeasca platile privind creditele.;);)
Poate sa imi faca probleme si dupa mai multi ani? Faptele acestea nu se prescriu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc doberv doberv unul din comisioanele lunare ale unui credit este comisionul de risc pe care banca il percepe pe toata durata conventiei de credit. unul din punctele ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale Iael Iael Eu si sotul suntem asociati si angajati cu carte de munca in propria noastra societate . Avem nevoie de un credit si se cere adeverinta de salariu semnata de ... (vezi toată discuția)
Scadenta anticipata radu1984 radu1984 Buna ziua! Am contractat un credit ipotecar in 2008 pe 25 de ani impreuna cu prietena mea. Nu am intarziat nicio rata pana acum si intentionez sa platesc ... (vezi toată discuția)