avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... gradina blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

gradina blocului

locuiesc la parterul unui bloc iar la gemul meu la o distanta de 40-50cm vecinii si au amplasat sarmele pt intins rufe,desi si dansii locuiesc la parter cu vedere in spatele blocului.le-am spus sa-si intinda rufele la geamul lor deoarece in fata geamului meu este o mica gradina si rufele fluturand dau un aspect neplacut , ei refuza.ce e de facut? multumesc!
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 13:11, 22 August 2010
o astfel de problema trebuie sesizata la primarie deoarece ei administreaza aceste terenuri..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc in sibiu si am o problema cu vecinii din ... intrebarejuridica.r intrebarejuridica.r Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si am o problema cu vecinii din blocul vecin. Apartamentul in care locuiesc se afla la parter si pozitionat cu vedere catre zona ... (vezi toată discuția)
Rufe întinse in grădinița din fata blocului mariana 34 mariana 34 Locuiesc la parter iar Dl dinaintea noastra a bătut 2 stâlpi si a prins sârme pentru uscarea rufelor folosind doar el acele sârme..după plecarea lui au ... (vezi toată discuția)
Intins rufe alpine alpine Locuiesc in Baia Mare,intr-un apartament la parter nu am balcon.In gradina am intins rufe (nu lenjerie intima) cand e soare.Pe aceiasi sarma au intins si ... (vezi toată discuția)