avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... rufe întinse in grădinița din fata blocului
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

rufe întinse in grădinița din fata blocului

Locuiesc la parter iar Dl dinaintea noastra a bătut 2 stâlpi si a prins sârme pentru uscarea rufelor folosind doar el acele sârme..după plecarea lui au început sa vina mai multi locatari si întindeau rufe inclusiv lenjerie intima in fata geamului meu..am tăiat sârmele si mi i-am pus in cap amenintandu-ma.vor sa puna iar stâlpi si sârme fara acordul nostru..as dori sa stiu daca este legal..menționez ca aceste sârme sunt in grădinița din fata ieșirii din bloc..va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:45, 23 Mai 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun,de regula apartin domeniului public
Legal,locatarii nu detin competenta sa ocupe neautorizat domeniul public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarme uscat rufe la bloc-prevederi legale nicolae80 nicolae80 Buna ziua, M-am mutat de curand la bloc...mare greseala :). Am gasit niste sarme de rufe prinse de peretele lateral al vecinului, dar care dau exact sub ... (vezi toată discuția)
Intins rufe alpine alpine Locuiesc in Baia Mare,intr-un apartament la parter nu am balcon.In gradina am intins rufe (nu lenjerie intima) cand e soare.Pe aceiasi sarma au intins si ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am și eu o nelămurire cu privire la o situație ... Password1234 Password1234 Bună seara. Am și eu o nelămurire cu privire la o situație cu o vecina. Eu stau la parter la scara doi a blocului, iar vecina sta la etajul 1 scara 1, deci ... (vezi toată discuția)