avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intins rufe
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intins rufe

Locuiesc in Baia Mare,intr-un apartament la parter nu am balcon.In gradina am intins rufe (nu lenjerie intima) cand e soare.Pe aceiasi sarma au intins si vecinii de deasupra cand aveau nevoie. Acum a sesizat politia si mediul cineva ca doar eu fac asta si ca e interzis.Am suparat pe cineva e clar . Dar e baza legala sa faca asta ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 4 Iunie 2019
Verificati HCLM local
Sunt multe localitati unde edilii au interzis uscatul de rufe pe domeniul public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc la parter. este normal să se treaca pe sub fereastra mea? Anaalexa Anaalexa Buna ziua, Locuiesc la parter, intr.un apartament situat pe colt. Președintele și administratorul blocului se opun inchiderii grădinii blocului, deși ... (vezi toată discuția)
Rufe întinse in grădinița din fata blocului mariana 34 mariana 34 Locuiesc la parter iar Dl dinaintea noastra a bătut 2 stâlpi si a prins sârme pentru uscarea rufelor folosind doar el acele sârme..după plecarea lui au ... (vezi toată discuția)
Sarme uscat rufe la bloc-prevederi legale nicolae80 nicolae80 Buna ziua, M-am mutat de curand la bloc...mare greseala :). Am gasit niste sarme de rufe prinse de peretele lateral al vecinului, dar care dau exact sub ... (vezi toată discuția)