avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ingrijire la domiciliu
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ingrijire la domiciliu

In primul rand, sincere felicitari pentru creatorii acestui site=D> si toate cele bune pentru toti utilizatorii. Am o firma din anul 2002 si as dori sa-i suplimentez domeniul cu ingrijire sociala la domiciliu. Codul CAEN este clar, dar nu stiu daca si ce avize imi trebuie pentru derularea acestei activitati pe plan local.Crede-ti ca varianta infiintarii unui ONG ar fi mai utila? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:31, 23 August 2010
Varianta ONG ar fi mai buna daca ingrijirea s-ar prestat in baza voluntariatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)
Activitati de asistenta sociala Borza Borza Buna , am o intrebare : daca se poate infiinta o societate comerciala pe 8810 cod caen: Activitati de asistenta sociala, fara cazare, pentru batrani si ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se completeaza pt o asociatie non profit? Puternicus Puternicus Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc! (vezi toată discuția)