avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de construire

Buna!
in vederea obtinerii unei autorizatii de construire de la pimarie trebuie sa depun la dosar o copie legalizata a contractului de vanzare al apartamentului.Ma intereseaza sa stiu cum fac aceasta copie?Si cat costa ?precizez ca aceasta copie legalizata mi a fost ceruta de catre arhitectul care se ocupa de cazul meu ...
Autorizatia de construire imi este necesara pt modificarile efectuate in apartament.Stiu ca ar trebui sa primesc rasp de la arhitect insa e prea ocupat...poate un notar sa mi raspunda la aaceste intrebari?
Multumesc ! Tot respectul pentru acest forum...
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 16:23, 22 August 2010
Copia legalizata a contractului de vanzare cumparare se poate face la orice notariat. Dvs va prezentati cu originalul contractului de vanzare-cumparare. Daca va duceti la biroul care v-a autentificat actul nu mai pierdeti timp cu verificarea acestuia. De obicei, birourile notariale verifica contractele si actele autentificate la alte birouri notariale fie telefonic, fie prin fax, pentru a verifica autenticitatea lor.
Costul acestui serviciu se face pe pagina, de la 5 Ron pe pagina pana la 10 , 15 Ron pe pagina, depinde de birou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Pot lua orice notar din orice judet aminalex aminalex eu vreau sa cumpar o casa dar actele le fac in alt judet pot? (vezi toată discuția)
Valabilitate procura pentru vanzare? alexberi alexberi Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate? Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)