avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot lua orice notar din orice judet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot lua orice notar din orice judet

eu vreau sa cumpar o casa dar actele le fac in alt judet pot?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 12:41, 4 Noiembrie 2011
Sigur ca puteti. Va prezentati la notarul unde doriti sa incheiati contractul de vanzare cumparare cu actele de proprietate, incheierea de intabulare, certificatul fiscal si, daca e vorba de un ap. unde exista asociatie de propr., cu o adeverinta eliberata de aceasta asociatie ca sunt achitate la zi cheltuielile administrative. Notarul solicita extrasul de carte funciara pt. autentificare si puteti semna contractul.
contractul de vanzare-cumparare se face acolo unde se afla imobilul cumparat de d-voastra
nu este vorba de o casa
Eu am cumparat un teren si casa in Arges si am semnat contractul la un notar in Bucuresti. Cum va explicati? A fost sau nu posibil? Eu zic ca da, din moment ce am si intabulat pe numele meu respectiva proprietate. Va rog, atentie la informatiile pe care le furnizati...
imobil= casa sau teren

repet--- locul situarii imobilului--- daca nu aveti incredere- intrebati un notar- va va raspunde la fel

Alte discuții în legătură

Succesiuni succesive ContSters163072 ContSters163072 de ce se dezbat succesiunile succesive la ultimul domicliu al ultimului mort? ma invartesc..am ametit..:D nu reusesc sa gasesc temeiul de drept derogatoriu de ... (vezi toată discuția)
Succesiune silviota silviota Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate deschide succesiunea in alt sector din Bucuresti, altul decat cel al ultimului domiciliu al defunctului. Daca sunt ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare clls clls Ce acte trebuie sa prezinte vanzatorul (pentru siguranta cumparatorului) la incheierea unui antecontract de vanzare-cumparare a unui teren? (vezi toată discuția)