avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... carnet anulat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

carnet anulat

buna ziua
un prieten a fost oprit de politisti si spre ghinionul lui era baut a avut alcoolemie 0.87 asta s-a intamplat acum 3 ani
in fine i-au luat carnetul si in iunie anul acesta a fost condamnat la un an cu executare drept urmare i-a fost anulat
as dori sa stiu daca se poate in cat timp va putea da de carnet din nou?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 18:13, 22 August 2010
Daca a fost condamnat la pedeapsa inchisorii cu executare , va putea sustine examenul ptr redobandirea permisului , dupa 6 luni de la data executarii pedepsei privative de libertate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 1,09 - se va intocmi dosar penal? cela_alexia cela_alexia un prieten a fost depistat cu o alcoolemie de 1.09 in sange, va rog sa-mi spuneti daca i se va intocmi dosar penal si daca pedeapsa va fi cu suspendare. ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere alinamirabela alinamirabela daca cineva a fost prins de politie conducand pe drumurile publice un autovehicul neavand permis de conducere si e prins de politie mai isi mai poate lua ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere-inchisoare dogaru oana dogaru oana in anul 2006,sotul meu a fost oprit d un echipaj de politie si,in urma analizelor la sange,i s-a descoperit a alcoolemie de 0,80.a primit o pedeapsa de un an ... (vezi toată discuția)