avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legalitate preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legalitate preaviz

buna ziua,sunt functionar public si incepand cu 08.05.2009 sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani. In 10august am primit preaviz de 30 de zile calendaristice in perioada 10.08.2010-08.09.2010 prin care sunt anuntata ca la implinirea termenului de preaviz urmeaza a mi se emite act administrativ de incetare a raportului de serviciu prin eliberare din functia publica pe care o detin.Este legal sa se procedeze asa? mentionez ca sunt consilier superior, clsI, grad superior si am si studii masterale.Si inca ceva in preaviz apar ca facand parte din alt compartiment decat cel din care plecasem.cum este oare posibil si ce as putea face in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:29, 22 August 2010
puteti contesta actul in instanta. din ce spuneti e ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul la functionarii publici bluetender bluetender Lucrez la o instituţie publică, în cadrul compartimentului juridic şi am funcţia de inspector asistent, urmând ca la finele lui 2010 să promovez în ... (vezi toată discuția)
Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Demisia din fuctia de inspector ( functionar public) Vasile Marian Vasile Marian Conform codului muncii cate zile de preaviz sunt prevazute?pentru ca seful meu mi-a scris pe cererea de demisie \"de acord cu preaviz 30 zile ... (vezi toată discuția)