In revisal au fost inregistrate, din greseala si transmise catre ITM, doua contracte individuale de munca pe durata nedeterminata. Contractele nu au fost inca inregistrate la ITM. (din lipsa de comunicare intre angajator si firma cae se ocupa de problemele de personal )
Contractele semnate de angajati sunt pe durata determinata, de 12 luni. Cum pot corecta inregistrarile din REVISAL?
Intrati in Revisal la "Modificari" si schimbati "Tipul contractului" din "nedeterminata" in "determinata". Il comunicati la ITM si duceti si CIM-urile pe suport de hartie
multumesc tare mult pt raspuns.
...dar, imi cere data cu care operez modificarea si este aceeasi data cu care l-am inregistrat in REVISAL: 20.08.2010. Este in regula daca introduc aceeasi data? Iar la motivul modificarii, selectez "ALTELE"??? .......ca durata nedeterminata a CIM-ului a fost introdusa din greseala....
multumesc tare mult pt raspuns.
...dar, imi cere data cu care operez modificarea si este aceeasi data cu care l-am inregistrat in REVISAL: 20.08.2010. Este in regula daca introduc aceeasi data? Iar la motivul modificarii, selectez "ALTELE"??? .......ca durata nedeterminata a CIM-ului a fost introdusa din greseala....