Locuiesc cu chirie din 1991. Casa este veche, curtea este comuna, 2 familii, dintre care una a cumparat casa in 1997. Doresc sa cumpar casa dar nu stiu ce pasi trebuiesc facuti. Am auzit zvonuri ca cine are "putere" poate oricand sa ma dea afara din casa chiar daca casa n-a fost revendicata (deoarece fostul proprietar e decedat fara a avea urmasi) si chiar daca eu vreau sa o cumpar. Este posibil? Casa nu este f valoroasa dpdv imobiliar dar mi-e teama ca cea de-a doua familie doreste sa se extinda mai mult decat trebuie....Eu nu dispun momentan de resurse financiare pt a cumpara casa si vreau sa stiu ce trebuie sa fac pt a evita "proprietarii peste noapte" la fel si daca se poate cumpara in rate. Multumesc anticipat.
Va duceti acolo unde platiti chirie si va interesati cum puteti cumpara.
Puteti cumpara si in rate in anumite conditii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Casa legea 10
ralucav54
Buna ziua!
Mama mea locuieste intr-o casa care a fost nationalizata. In anul 1997 a cumparat-o si este proprietar. In aceelasi imobil mai locuiesc inca 4 ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren
Bobister
buna ziua,
vreau sa cumpar un apartament care se afla intr-un bloc care se pare ca a fost costruit pe un teren revendicat de fostul proprietar. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate
dadida
Buna ziua
As dori sa cer sfatul in legatura cu achizitionarea unei locuinte cumparata de catre actualul proprietar prin legea 112/1195 .
Casa a fost ... (vezi toată discuția)