avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Diagrama tahograf tine loc de foaie de parcurs?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Diagrama tahograf tine loc de foaie de parcurs?

Buna ziua!

Detin un microbus de marfa de 3,5T.
Acesta are montat tahograf analogic.
Chiar daca eu nu trebuie sa conduc la program, folosesc diagrame. Pot folosi aceste diagrame in loc de foaie de parcurs? Sau trebuie sa completez foi de parcurs?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raduhanta , utilizator 14:43, 23 August 2010
Nu tin loc de foaie de parcurs.

Pe diagrama se inscriu foarte putine detalii (ora introducerii si a scoaterii, localitatea de plecare si cea de sosire, kilometri la plecare si la sosire)

Pe foaia de parcurs de pot inscrie mai multe detalii iar la un eventual control al celor de la ARR puteti avea surpriza sa fiti amendat.

Pe foaia de parcurs se inscriu si documentele care insotesc marfa, combustibilul alimentat etc.
Diagrama tahograf nu tine locul foii de parcurs.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare benzina breman breman Sunt PFA si imi desfasor activitatea pe teren - activitate pentru care folosesc masina personala.Cum imi pot deconta benzina? (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a bonurilor fiscale de combustibili auto velescu alexandru velescu alexandru Va rog respectuos sa ma lamuriti pentru cine anume (ce categorie de societati comerciale) se poate deduce cheltuielile si TVA pentru combustibili auto folositi ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)