avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat unic

sunt asociat unic la un srl,si vreau sa stiu daca sunt obligat sa-ma angajezi la firma mea cu cim ca pana acum nu trebuia sa fiu angajat.mentionezi ca nu am alti angajati,:P:P:P
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:46, 23 August 2010
nu aveti obligatia sa va angajati cu carte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca la firma mea? petosticky1979 petosticky1979 As vrea sa stiu daca eu sunt asociat unic in societate si o sa si lucrez ca sofer TIR, sunt obligat sa am contract de munca? Ma intereseaza deoarece nu vreau ... (vezi toată discuția)
Asociat 33%srl. poate lucra fãrã contract ? whynotsteff whynotsteff Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde ... (vezi toată discuția)
Firma noua, administrator, salariat liviu2004 liviu2004 Doresc in curand sa infiintez o firma (SRL) cu obiect de activitate servicii de proiectare. Vreau sa fiu singurul asociat si administrator. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)