avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... infiintare societate broker de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

infiintare societate broker de asigurari

Ce acte sunt necesare , cati bani imi trebuie si ce pregatire trebuie pentru a deschide societatea.
Va multumesc!
Studiati Legea 32/2000

Art. 35. - (1) O persoană juridică poate desfăşura activitate de intermediere în asigurări şi/sau în reasigurări, în calitate de broker de asigurare şi/sau de reasigurare, dacă are o autorizaţie din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.csa-isc.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate brokeraj adinaadina adinaadina stie cineva ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei societati de brokreaj? ce forma trebuie sa imbrace societatea? (vezi toată discuția)
Infiintare societate de brokeraj ionescucarmen ionescucarmen o persoana doreste sa infiinteze o societate de brokeraj. am vazut ca actul normativ ce reglementeaza societatea de brokeraj este legea 32/2000 art 33-36. imi ... (vezi toată discuția)
Broker de asigurari Leonard Turcitu Leonard Turcitu Care sunt pasii de urmat in infintarea unei firme de intermediere asigurari(rca,casco .asigurari locuinte) (vezi toată discuția)