avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cui ma pot adresa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cui ma pot adresa?

Sunt PFA - vanzator ambulant de legume, fructe intr-o comuna. Posed autorizatie de functionare de la primarie. Langa locul unde imi desfasor activitatea s-a instalat un alt comerciant care provine dintr-o alta zona a tarii si care vinde aceleasi produse ca si mine insa nu detine autorizatie de la primarie. Acesta imi afecteaza bunul mers al afacerii - concurenta neloiala. Cui ma pot adresa cu plangere?
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 15:26, 23 August 2010
Eventual cu o plangere la sectia de politie compententa teritorial.
Pe ce ma bazez cand fac plangerea? Legea concurentei neloiale?
Solicitati sa se faca verificari cu privire la autorizatia de functionare :). Este de fapt o sesizare, nu o plangere, m-am exprimat gresit :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptie ionel-s ionel-s Am nevoie de ajutor pentru ca nu stiu cum se poate solutiona. In fata Bisericii Bunavestire Giulesti , pe trotuar, cativa vanzatori ambulanti si-au asezat ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala ContSters95382 ContSters95382 Buna ziua, lucrez in domeniul vanzarilor de produse industriale,piese de schimb,etc. de vreo 10 ani, am avut un grup destul de numeros de clienti pana acum ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)