avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce pensie de invaliditate pot avea la o vechime de 9 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce pensie de invaliditate pot avea la o vechime de 9 ani?

As dori sami raspunda cineva ce pensie estimativa pot avea la o vechime de 9 ani si daca in aceasta vechime se ia in calcul si stagiul militar.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:39, 28 August 2010
Da, stagiul militar se ia in calcul.
Cuantumul unei pensii il stabileste numai casa de pensii, cu ajutorul unui program informatic. Perioada in care ati satisfacut stagiul militar este perioada asimilata stagiului de cotizare si va fi avuta in vedere la stabilirea drepturilor de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care am satisfacut stagiul militar se ia in calcul la pensie? mturcu mturcu Buna ziua Stiu ca durata stagiului militar obligatoriu ( doi ani , in cazul meu ) este cnsiderata vechime in campul muncii, daca prima angajare s-a ... (vezi toată discuția)
Calcularea vechimii in munca daniel02gc daniel02gc Conform legii in baza careia sunt platit beneficiez de niste sporuri pentru vechimea in munca.As vrea sa stiu daca la stabilirea perioadei de vechime in munca ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ptr. calcul pensie de drept nicoleta001 nicoleta001 Buna ziua ! As dori sa stiu daca la calculul vechimii in munca ptr. a \" intra \" la pensia de drept se iau in calcul : perioada de somaj imediat de dupa ... (vezi toată discuția)