Am rugamintea daca se poate sa ma lamuriti si pe mine asupra unei probleme.
Eu si sotul meu avem adresa in buletin in Braila si locurile de munca eu in Braila si sotul meu in Brasov, eu fiind acum in concediu postnatal si locuim in prezent amindoi in Brasov dar fara forme legale (viza de flotant sau contract de inchiriere) si vrem sa inscriem copilul la un doctor de familie aici fara a ni-l schimba noi deocamdata pe cel din Braila.
Sotul meu a fost aici la un doctor si acesta a spus ca nu poate lua copilul in evidenta deoarece noi nu avem viza de flotant si nu are cum sa se deconteze cu casa de asigurari din cauza aceasta?Este legala explicatia medicului ?Ce pot face in conditiile de mai sus sa-mi inscriu copilul aici la un doctor de famile?Si ce acte imi trebuie ptr acest caz?
Multumesc anticipat ptr ajutor si sfaturi
Nicoleta
nu este un motiv de refuz,probabil ca acel medic nu avea chef sa va ia in evidenta insa orice medic va poate lua in evidenta insa trebuie sa-i aduceti fisa de la precedentul si asa zisa ,,negatie"'
Dar noi adultii nu vrem sa ne schimbam medicul de famile ci doar copilul sa-l inscriem in Brasov la un medic de familie, care este un nou nascut in virsta de 1 luna si nu l-am inscris pina acum dearece acest doctor a dat explicatia sus mentionata, prin urmare este k raspunsul pe care l-a dat?