avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Altercatie, avarierea unei masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Altercatie, avarierea unei masini

Am fost implicat intr-o altercatie cu un prieten si am avariat din greseala o masina. Am venit politia ne-a luat declaratii si a ramas ca amandoi sa platim paguba doar ca acest prieten nu vrea sa plateasca.
Eu am fost cu proprietarul masinii la service, si-a reparat-o,i-am dat o parte din bani mai exact jumatate dupa cum am crezut, cealalta jumatate urmand a fi platita de prietenul respectiv doar ca acesta nu vrea si nu stiu ce sa fac. Omul ma tot preseaza sa ii dau si restul iar eu i-am explicat ca trebuie sa plateasca si celalalt si acesta a inteles, in schimb nu stim cum sa scoatem banii de la asa zis prieten.
Domnul respectiv a spus ca nu are sa isi retraga plangerea pana nu o sa-i platim toata paguba.
As vrea sa stiu ce imi ramane de facut. pt ca nu mai stiu ce sa fac si nici de restul banilor nu pot sa mai fac rost. Ce sfat imi dati? Sa las dosarul sa mearga la parchet si implicit la tribunal?
Am inteles ca as primi o amenda penala in cel mai rau caz si as fi vrut sa stiu pt cat timp are sa imi pateze cazierul.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
florin07, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:26, 24 August 2010
nu aveti de ales.. lasati dosarul sa inainteze, aveti circumstanta ca ati platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere Cosmin Oprescu Cosmin Oprescu buna ziua!am si eu o problema,am cumparat de la un prieten un autoturism in valoare de 6800 euro.acest prieten la randul lui luase autoturismul de la alt ... (vezi toată discuția)
Problema anexa 2, masina lovita in parcare un1ck un1ck Buna ziua, in seara de 19 oct. un dement mi-a lovit masina, fiind parcata, in parcare pe la ora 23:00 (sambata), neavand nici permis, fiind si beat, politia ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influenta alcoolului CountPorcula CountPorcula Un prieten a avut miercuri noapte (23:00) un accident in care au fost implicate 2 masini (un renault megane (2003-2008) si un peugeot 307 model destul de nou) ... (vezi toată discuția)