avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere salariat - somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere salariat - somaj

Buna tuturor,
Am nevoie cat mai urgent de un sfat!!!!!!!!!!
Am o salariata care am angajat-o din somaj, problema este ca nu a trecut de perioada de proba, iar cei de la somaj (pentru a putea beneficia din nou de somaj) nu vor inchisa cartea de munca decat cu art 61 lit d (necorespundere profesionala).
In acest caz pot sa coroborez in decizia de incetare 31(4)1) si 61 lit d, fara sa se mai indeplineasca toata procedura pentru necorespundere profesionala???
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:28, 12 Octombrie 2007
Da. D ce nu?
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cori80 cori80 Buna seara! Am o problema la care sper sa găsesc răspunsul. Am lucrat la o firma începând cu 2011 pana in Martie 2013 contract de munca desfăcut cu art 55 ... (vezi toată discuția)
Beneficiaza de indemnizatie de somaj? constantin2408 constantin2408 buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: o persoana s-a aflat in comcediu pentru cresterea copilului. in momentul revenirii la munca,a fost ... (vezi toată discuția)
Somaj, concediere cf art 61 lit d codul muncii bicaallin bicaallin Are dreptul la somaj o persoana careia i-a fost desfacut contractul individual de munca in baza articolului 61 litera d din codul muncii? [quot]Art. 61. ... (vezi toată discuția)