avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Bancar de nevoi personale cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Bancar de nevoi personale cu ipoteca

Buna ziua, va rog tare mult sa ma sfatuiti ce pot face?
Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in valoare de 49.500 euro pe 30 de ani. Rata lunara este de 358 euro si pentru ca nu am putut sa o achit integral in fiecare luna s-au strans in jur de 800 euro rate plus dobanda. Problema este ca am primit acasa in posta o foaie A4 ( fara plic ) semnata, stampilata in care sunt anuntata ca se reziliaza contractul pt ca nu am platit la timp si in 30 de zile casa care este ipotecata va fi scoasa la licitatie. Este posibil asa ceva? Ce pot face ca sa impiedic lucrul acesta. Daca platesc ratele si dobanzile din urma mai pot sa salvez rezilierea contractului? Mentionez ca in fiecare luna am trimis dupa plata (se facea online) si mail prin care ceream confirmarea bancii si avem dovada ca am incercat in fiecare luna sa achitam daca nu integral macar o parte din banuti.
Va rog sa ma sfatuiti ca nu mai stiu ce sa fac! Este casa parintilor si nu pot sa le fac lucrul asta!!!:(:sorry:
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 18:55, 24 August 2010
mergeti urgent la banca si intelegeti-va cu ei, in sensul sa nu va rezilieze contractul. odata reziliat, suma devine scadenta si se poate executa silit, prin vanzarea la licitatia a casei
Adresa ati primit-o de la banca sau de la executor?Daca ati primit-o de la banca cred ca ar trebui sa fie stipulat un termen pana la care sa achitati restanta altfel se trece la executare silita.Daca ati primit-o prin executor aveti un nr. de dosar executional si tot asa trebuie sa fie stipulat un termen pana la care sa achitti sumele aratate. Mergeti de urgenta la banca si discutati cu ei . Daca nu aveti dosar executional mai aveti sansa sa achitati doar restantele.Chear daca aveti dosar va puteti intelege cu banca , totul e sa existe comunicare si bunavointa.succes!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara pentru credit neachitat zograffi zograffi buna ziua am primit o somatie imobiliara de la un executor judecatoresc , prin care mi se comunica faptul ca daca nu achit in termen de 15 zile suma de 19000 ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui imobil neinclus ca garantie intr-un contract CristianDav CristianDav Ma aflu in situatia de a avea 2 contracte de ipoteca , pentru 2 proprietati diferite., ambele ajunse in executare Unul din dosare a fost achitat integral, ... (vezi toată discuția)
Intarzieri la plata ratelor summergiulia summergiulia din cauza unei probleme de sanatate am intarziat mai mult de 90 zile cu plata ratelor la imprumut.Avand in vedere ca niciodata nu am mai fost in aceasta ... (vezi toată discuția)