vreau sa stiu care mai sunt drepturile majorului intre 18 si 26 de ani care este sub tutela. In special sub aspectul dreptului de a locui cu tutorele. Care sunt dispozitiile legale in aceasta privinta.
Precizez faptul ca tutorele este de acord cu tutela si ca majorul isi continua studiile.
Sunteti sigur ca folositi termenul "tutela" in intelesul sau juridic?
Sunteti tutore al unei persoane puse sub interdictie judecatoreasca? Daca e asa, atunci, intradevar, domiciliul persoanei interzise se gaseste la tutorele sau. Altfel, majorul nu are cum sa fie sub tutela.
da... este vorba de un minor la care mama sa a renuntat la divort iar tatal e pus sub interdictie.
intrucat am abitatie viagera pe casa in care locuim se cere de proprietari evacuarea lui ca fiind major si nemaifiind sub tutela
Da, odata ce a devenit major nu mai este sub tutela.
Exista deja un proces de evacuare? Eu nu vad care ar fi interesul proprietarilor intr-o astfel de actiune atata timp cat dvs. aveti drept de abitatie. Cum s-a nascut acest drept?
Alcoolul
BULANCEA
Buna ziua.
Cand o persoana are darul alcool-ului si isi da luna de luna pensia toata, sa platesca datoria acumulata la carciuma si in casa nu mai da nimic, ce ... (vezi toată discuția)