avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Dupa ce obtin aprobarea de la Registru pentru punctul de lucru care ar fi pasi mai departe .?
Mai trebuie sa mai declar sau sa mai obtin si alte hirtii?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:49, 24 August 2010
..depinde de activitatea pe care o desfasurati.
Sunt activitati pentru care sunt necesare autorizari ulterioare.
De asemenea, sunt activitati pe care le puteti desfasura doar pe baza declaratiei pe proprie raspundere..
Da, astea le am , intrebarea era daca dupa actul de la Registru trebuie sa merg la Adminsitratia Financiara stiam ca exista un termen, dar nu mai stiu sigur daca e si cit e.
Fiscalizarea casei de marcat, anuntarea Administratiei Financiare si obtinerea autorizatiei de functionare de la Primarie. Succes!
Nu, daca ati dat declaratia pe propria raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru comertului tatiana_toma tatiana_toma Buna seara!Am si eu o intrebare:Ce risc daca prestez activitatea inaintea inregistrarii de mentiuni a unui punct de lucru? Am declarat punctul de lucru cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentu un bar? calina mihaela calina mihaela Va rog imi poate spune cineva care sunt autorizarile necesare pentru a deschide un bar??(stiu ca in dosaru depus la Registru Comertului pentru infintarea ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare salon coafura melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Doresc sa infiintez un [b]salon coafura [/b]in propria locuinta (parter), unde voi desfasura ... (vezi toată discuția)