avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii necesare pentu un bar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii necesare pentu un bar?

Va rog imi poate spune cineva care sunt autorizarile necesare pentru a deschide un bar??(stiu ca in dosaru depus la Registru Comertului pentru infintarea firmei trbuie completata o declaratie pe propria raspundere cum ca ai toate aceste autorizatii) Asta inseamna ca trebuie sa le ai inainte de a incepe desfasurarea activitatii sau dupa ce incepi sa functionezi o sa vina in control organele de specialitate pentru a vedea daca sunt respectate toate normele???Daca baru este o intreprindere individuala trbuie casa de marcat??
Cel mai recent răspuns: Bazavan , utilizator 18:59, 24 Martie 2011
Tot ceea ce ati declarat autorizat in baza declaratiei pe proprie raspundere (in rubricile bifate din cererea ORC) vor trebui autorizate in fapt.

Veti solicita avize: sanitar, sanitar veterinar, PSI, protectia muncii + orar de functionare de la primaria de care apartineti

Corina Maran
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
ContSters167247, utilizator
obligatoriu va trebuie casa de marcat deoarece in lege spune ca oricine vinde catre persoane fizice este obligata la vinzare prin casa de marcat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde iau autorizatii? lorenna2105 lorenna2105 Buna ziua!Revin si eu cu o alta intrebare...vreau sa mi deschid un bar...am facut toate actele la Registrul comertului si miercuri imi va da certificatul de ... (vezi toată discuția)
Autorizare functionare ! help !!! DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua, Am sa deschid un nou pc de lucru pt firma la care lucrez, cu destinatia de birouri si depozit. Ideea este ca datorita faptului ca depozitam si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)