avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... De unde iau autorizatii?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

De unde iau autorizatii?

Buna ziua!Revin si eu cu o alta intrebare...vreau sa mi deschid un bar...am facut toate actele la Registrul comertului si miercuri imi va da certificatul de inregistrare.Punctul de lucru il am gata.Intrebarea mea este:cine imi va spune de unde trebuie sa iau toate autorizatiile pentru ca nu stiu care imi trebuiesc.Cei de la Regitrul comertului mi au zis ca ei nu stiu...la primarie imi spun...cei de la primarie imi zic ca cei de la registrul comertului...Sanepidul mi a zis ca nu am nevoie de nimic la inceput ca ei doar vin in control...am auzit ca cineva ar trebui sa mi dea niste foi ceva si eu sa ma duc sa obtin avizele de peste tot...ma puteti lamuri va rog frumos??Multumesc frumos si astept orice parere si sfat cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 5 Decembrie 2015
La inregistrarea firmei la RC ati dat niste declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile de functionare pentru domeniul: ssm, mediu, sanitar, sanitar-veterinar, etc.
Impreuna cu certificatul de inregistrare, solicitati sa primiti d ela RC si certificatele constatatoare pentru fiecare din domeniile pentru care ati dat declaratie pe propria raspundere.
Revedeti declaratiile date si casutele bifate in declaratie. Rezolvati in teren ceea ce ati bifat ca fiind realizat in respectivele declaratii, pentru a fi inregula la controalele pe care le veti primi din partea institutilor statului.
Solicitati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, avizul ISU-PSI.
Depuneti in copie la primarie, certificatul de inregistrare la RC pentru a fi luat in evidenta si pentru emiterea avizului de finctionare.
Depuneti declaratie la ANAF pentru inceperea activitatii si luarea in evidenta.Veti primi certificatul de inregistrare fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize pentru i.i. Violetastoica Violetastoica Bună ziua....am infiintat de curînd un II(intreprindere individuală) si pe lîngă certificatul de înregistrare ....autorizația de la DSP si certificatul ... (vezi toată discuția)
Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi avangarde avangarde am o intreprindere individuala fara angajati, eu sunt admin si lucrez, trebuie sa fac ssm si psi ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns. (vezi toată discuția)