avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... ssm si psi
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

ssm si psi

am o intreprindere individuala fara angajati, eu sunt admin si lucrez, trebuie sa fac ssm si psi ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
avangarde, utilizator
Cel mai recent răspuns: avangarde , utilizator 18:06, 29 Iunie 2018
La inregistrarea firmei ati dat declaratie pe propria raspundere (ati bifat niste casute) la Registrul comertului ca sunt indeplinite toate conditiile legale pentru ssm, mediu, sanatate, sanitar-veterinare. Revedeti ce ati bifat si luati masuri ca sa se regaseasca realizate in firma dvs.
O data cu certificatul de inregistrare a firmei, la cerere puteti primi certificate constatatoare pentru fiecare din domeniile in care ati dat declaratii pe propria raspundere.
Studiati cu atentie legislatia in domeniu ssm si psi-su (o gasiti pe internet) si luati-va masurile necesare pentru ca in cazul unui control din partea inspectorilor statului sa fiti in regula.
Instruiti-va singur citind legislatia din domeniu si aplicand-o in firma dvs.
Aveti nevoie de autorizatie de functionare de la primarie. Certificatele constatatoare certifica activitatea dvs. pe firma respectiva.
Daca doriti ca prevederile legale sa fie indeplinite in numele dvs. de o firma autorizata, costurile pot fi nerentabile pentru firma dvs.
Nu aveti obligatia legala sa apelati la o firma autorizata sa presteze activitati in domeniul ssm si/ sau in domeniul psi-su.
Daca veti angaja lucratori va trebui sa le deschideti fise individuale de instruire si sa-i instruiti in domeniul ssm si psi-su.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin? darmada darmada Va rog sa-mi spuneti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza papetărie,birotica, mercerie? O sa fie și xerox ... (vezi toată discuția)
Autorizare sala kinetoterapie suciudoina suciudoina Eu am o sala de kinetoterapie,cu 3 angajati si are codul CAEN 8690.Ce autorizatii si avize trebuie sa am obligatoriu si daca pot eu sa fac protectia muncii si ... (vezi toată discuția)