avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valoarea emailurilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valoarea emailurilor

As dori sa stiu daca e-mailurile au vreo valoare la procese. Sunt nule, ca si cum nu ar fi existat? Sau pot fi considerate dovezi si in ce masura?
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 21:54, 25 Noiembrie 2007
Email-u este considerat inceput de dovada scrisa si pentru a avea forta probanta in instanta trebuie coroborat cu alte dovezi. Neinsotit de acestea nu are f mare putere probanta.
Consider ca se poate face foarte greu dovada ca un e-mail provine de la o anumita persoana. In situatia in care este totusi semnat(electronic) de catre persoana in cauza, consider ca ar putea constitui proba in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere demisie producerea efectelor stephen123 stephen123 O cerere de demisie din partea angajatului, trimisă angajatorului în format electronic, pe email, nedatata, nesemnată de către angajat, poate produce ... (vezi toată discuția)
Valoarea mailului in instanta ContSters82010 ContSters82010 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, din experienta dvs., daca e-mailul are valoarea unui inscris sub semnatura privata? Speta este urmatoarea: Un furnizor, cu ... (vezi toată discuția)
Mail dovada in instanta? maaarissa maaarissa Buna ziua, Sunt intr-un conflict de munca,la al 3-lea termen iar paratul(societatea la care am lucrat) a trimis azi la tribunal,o nota scrisa prin care ... (vezi toată discuția)