avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere demisie producerea efectelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere demisie producerea efectelor

O cerere de demisie din partea angajatului, trimisă angajatorului în format electronic, pe email, nedatata, nesemnată de către angajat, poate produce efecte? În ce fel? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 15 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ceea ce privește forța probanta a email-ului, art. 6 din Legea nr. 455/2001 prevede că prevede ca înscrisul în forma electronica (având asociata sau incorporata o semnătură electronica certificata). este asimilat înscrisului sub semnătură privata. Iar dacă aceasta este recunoscut de cel căruia i se opune, produce aceleași efecte juridice ca un înscris autentic.
Va rog, cum este o semnătură electronică certificată? Menționez că cererea de demisie a fost trimisă simplu pe email. Mulțumesc
.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cere demisie prin email Ana 79 Ana 79 Buna ziua lucrez la o firma de o lună de zile , contract de muncă duplicat nu am primit.Am înaintat o cere de demisie pe email cu toate datele necesare , as ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare c.i.m in perioada de proba Daniel2018 Daniel2018 Buna ziua. Am si eu o intrebare. M-am angajat in 06.03.2018 la o clinica cu contract pe perioada de 3 luni si 15 zile perioada de proba. Din pacate anganatorul ... (vezi toată discuția)
Desfacere c.m.i zeichen zeichen Buna seara, sunt in urmatoarea situatie: Am transmis un mail cu demisia astfel: In atentia domnului director ....................... Solicit numar de ... (vezi toată discuția)