avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Componenta comitetului asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Componenta comitetului asociatiei de proprietari

Salut!
Posed un apartament intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Recent, am avut probleme cu administratorul (ce este un simplu angajat) si am vrut sa depun o plangere impotriva lui la presedintele asociatiei. Am fost trimis de la Ana la Caiafa (o bataie de joc totala, de altfel) am intrebat cine este presedintele, cine face parte din comitet fiindca la avizierul blocului nu exista asa ceva. Refuza sa mi se dea un raspuns, mai ales ca am facut 2 cereri catre asociatie care nu sunt inregistrate (de fapt, nici o cerere nu se inregistreaza). Acum, intreb si eu:
De unde pot lua componenta conducerii asociatiei de proprietari a blocului?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:46, 24 August 2010
Numai din caietul de PV ale adunarilor generale.
In caz ca nu va puteti intelege pe plan local puteti face sesizare la primarie la Biroul de relatii cu asociatiile de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia si lupta mea cu morile de vant Dana Marin Dana Marin Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot face in situatia bine cunoscuta unora dintre dvs. si pe care o rezum in toata splendoarea sa: 1. De 7 luni la conducerea ... (vezi toată discuția)
Semnarea pv adunare generala 123321123 123321123 de cine se semneaza pv al adunarii generale si care este baza legala? E VB DE ASOCIATIE DE PROPRIETARI (vezi toată discuția)
Componenta comitetului executiv bangy bangy Cum pot afla componenta comitetului executiv al asociatiei de proprietari din care fac parte, daca administratorul si presedintele refuza sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)