avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... semnarea pv adunare generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

semnarea pv adunare generala

de cine se semneaza pv al adunarii generale si care este baza legala?
E VB DE ASOCIATIE DE PROPRIETARI
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2008
123321123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 3 Aprilie 2008
Raspunsul la aceasta intrebare se regaseste in Art. 131 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale:

Art. 131

(1) Un proces-verbal, semnat de presedinte si secretar, va constata indeplinirea formalitatilor de convocare, data si locul adunarii generale, actionarii prezenti, numarul actiunilor, dezbaterile in rezumat, hotararile luate, iar la cererea actionarilor, declaratiile facute de ei in sedinta.

cred ca este vorba de o asociatie de proprietari ;)

Hotărârile adunărilor generale se consemnează în registrul de procese-verbale al asociaţiei de proprietari, se semnează de către toţi membrii comitetului executiv şi se comunică, în scris, tuturor proprietarilor - art.25 alin.4 din Legea nr.230/2007
lamureste-ne mai intai despre ce este vorba: adunare generala la ce?:-/
Este legal ca, Comitetul Executiv sa desfiinteze casieria proprie, de la etajul XI( unde a existat si functonat din 1977?
_ Este legal ca proprietarii, fara sa fie consultati in majoritatea lor, fara deci, sa aprobe, sa fie obligati sa isi achite cotele comune lunare, la BRD!!!(care incaseaza un comision de 450 lei/ lunar)? Desi exista administrator atestat, angajat cu 600 lei/lunar, retributie ce o imparte cu un membru in comitet, fost administrator, ilegal, totalitar, pana mai ieri?
- Este normal sa suportam o asa "Bataie de Joc", sa pierdem timp pretios cu deplasarea la, si dela banca, sa stam de fiecare data la coada, zeci de minute,cel putin, cand in mod normal, la casieria asociatiei,in 5 minute, cel mult, se plateau datoriile lunare(intretinerea)? Mai mult, nu avem nici o posibilitate de contact cu administratorul sau Presedintele.!!!!
Este vorba de Asoc. Proprietarilor din Str. A-ca de Gheata 16-18, Boc 95A, sector 2.

Cu respect,
Adrian Stasek, aceiasi adresa, ap.63.
Pentru nereguli in legatura cu activitatea conducerii asociatiei de proprietari va puteti adresa Primariei Sect.2 Bucuresti la compartimentul specializat în scopul sprijinirii proprietarilor pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi pentru realizarea scopurilor şi sarcinilor ce le revin în administrarea imobilelor.

Alte discuții în legătură

Cine semneaza contractele cu furnizorii? vali m vali m O iau pe urma utilizatorului flory_mr...scuze.. Cum interpretati art 66 litera i , unde scrie ca administratorul efectueaza formalitatile necesare in ... (vezi toată discuția)
Atributiuni presedinte Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu O asociatie de proprietari are hotararea adunarii generale de a pune presedintele sa se ocupe de toate problemele administrative, cu exceptia partii de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constituire comitet executiv SimonaBardea SimonaBardea Bune seara! Am constituit adunarea generala si peste jumatate din locatari au votat cu noul comitet executiv al asociatiei, dar in momentul cand ne-am ... (vezi toată discuția)