avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sal minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sal minim

daca am angajati cu sal de 700 lei brut in postul de paznici , trebuie sa fac act adit de modif sal la minum 720? mentionez ca nu avem ccm
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 13:47, 24 August 2010
orice fel de modificare a c.i.m. se face prin act aditional.
ce este salar minim 720? S-a modificat ceva, unde si cand?
Multumesc.
nici eu nu stiu de unde e aceasta suma de 720, insa asa am auzit la itm... pana la urma cat e sal minim in sect privat?
- 600 x 1,2 (coeficientul de ierathizare pentru calificati) = 720 lei
- in lipsa CCM pe unitate este obligatoriu cel la nivel national
- functia de PAZNIC - cod COR 915204, este functie pentru "necalificati" iar coef de ierarhizare = 1:
600 x 1 = 600 sal de incadrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim la functia de director marianar marianar Buna seara, Am un angajat care are functia de director tehnic - nu are studii superioare, conform cod cor nu trebuie sa aiba neaparat studii superioare, ... (vezi toată discuția)
Care e salariul minim la privat pentru studii superioare? hgabi hgabi Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine, trebuie sa angajez o persoana pe un post care necesita studii superioare. Mentionez ca sunt un angajator privat. ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura RACF RACF lucrez la o firma de constructii la care am aflat ca exista contract colectiv la nivel de ramura.as dori sa stiu indicii de salarizare avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)