avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Spuneti-mi si mie va rog...!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Spuneti-mi si mie va rog...!

In urma cu 2 zile am lovit o fata in varsta de 17 ani pe motivul unei convorbiri de messenger . Maicasa a venit la mine la poarta impreuna cu ea si au inceput sa spuna ca se vor duce sa scoata certificat medico-legal. Dar eu nu am zgariato deloc si am martori ca in acea seara nu avea nimic,dar cand a ajuns cu maicasa la mine era intr`adevar zgariata si avea o vanataie pe fata, care pot sa jur ca nu e facuta de mine. Plus ca maicasa o tine una si buna ca am dat in ea pentru ca imi place de prietenul ei.Eu am 15 ani. Stiti cumva ce mi se poate intamplaa daca se va scoate acel certificat? In cat timp aflu daca sa scos sau nu?? Femeia este si obsedata dupa bani?! Va rogg ajutati`ma!:sorry::(
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:50, 24 August 2010
Nu veti pati nimic, dar daca fac plangere la politie o sa trebuiasca sa va prezentati la data si ora cand va cheama, impreuna cu un parinte. Spuneti ca v-a injurat sau ce discutie a fost ( v-a provocat) si ati lovit-o fara sa va dati seama/sau nu mai tineti minte.
Promiteti ca stati departe de ea de-acum incolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru loviri si amenintare cu moartea ContSters404664 ContSters404664 Buna seara. Acum cateva zile am fost agresata de niste oameni in fata unui supermarket pe motiv ca as fi injurat-o pe o fata de-a lor cu cateva zile in urma ... (vezi toată discuția)
Este legitima aparare? Marius00E Marius00E Buna ziua,anul trecut tatal meu a venit beat acasa si sa luat de iubita si de mama mea,le-a injurat ,amenintat, (mama este despartita de el deoarece a batut-o ... (vezi toată discuția)
Instigare la infractiunea de lovire paraschivrares paraschivrares buna ziua , a-si dori sa aflu in ce articol se incadreaza si daca se incadreaza urmatorul fapt: Acum ceva timp in urma o persoana care o cunosc intr-un loc ... (vezi toată discuția)