avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... contract internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

contract internet

Situatia este urmatoarea. In locuinta personala cineva a stat anul trecut si si-a facut un contract de internet la ROMTELECOM pe o perioada de doi ani. Contractul este pe numele lui, si acum el nu mai locuieste acolo si a renuntat si la internet insa firma tot mai trimite facturi. Intrebarea mea este daca ei cand vor incerca sa isi recupereze despagubirile voi fii si eu luat la raspundere intrucat locuinta este pe numele meu sau doar persoana pe cine este abonamentul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 16:31, 25 August 2010
Nu, intrucat un astfel de contract este nominal si dvs nu sunteti parte. Daca vreti sa scapati de hartii puteti sa le trimiteti o adresa ca respectivul nu mai sta acolo si sa-i indicati eventual noua adresa de corespondenta.
Corect. Contractul este intre provider si persoana respectiva. Nu are cine cu ce sa va traga la raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere act proprietate de către provider internet/tv Adiiix Adiiix Bună ziua, Este normal ca un provider de internet local să ceară actul de vânzare-cumpărare pentru a trage internet și televiziune ? Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom, titular decedat dan_xcm dan_xcm Buna ziua, Titularul contractului Romtelecom a decedat in 2009, am pastrat abonamentul platind la zi abonamentul. Zilele trecute am decis ca doresc sa ... (vezi toată discuția)