ma intereseaza care sunt contributiile obligatorii pe care ar trebui sa le plateasca un pfa (traducator) care este si angajat cu carte de munca, intrucat am vazut tot felul de discutii contradictorii pe diferite forumuri.
plata contributiei pentru sanatate stiu ca e obligatorie, insa in urma modificarilor fiscale am inteles ca au aparut tot felul de "biruri" noi.
Aceeasi nelamurire o am si eu. Sunt angajata in invatamant, si mi-am pastrat pfa-ul de traducator pentru orice eventualitate (nu am incasari, platesc un impozit minim pe venit pentru a nu inchide pfa-ul). Sunt obligata sa mai platesc sanatatea, somajul si pensiile, daca le platesc deja ca profesor?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.