avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... sunt disperata
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

sunt disperata

sunt casatorit din 2008 cu cetatean care nu face parte din ue.neam casatorit in cipru dar am obtinut si certificat de casatorie din romania.sotul detine carte de rezidenta de la statul cipriot in care specifica ca este membru al familiei ue.sa mergem in romania are nevoie de viza?cartea de rezidenta este valabila pana in 2013
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 15:48, 24 August 2010
Cartea de rezidenta este valabila pe teritoriul cipriot.
Pentru accesul in Romania va avea nevoie de viza.
Studiati putin problema privind reintregirea familiei; d-voastra sunteti cetatean roman si din cate stiu eu, va primi de la autoritatile romane in aproximativ 30 de zile un permis de rezidenta. nu stapanesc f. bine aceasta problema, studiati putin legea de obtinere a cetateniei rom, acolo apare reglementata si aceasta situatie.
avocat Cristina Popescu
Ultima modificare: Marți, 24 August 2010
Cristina Popescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)
Buletin in urma casatoriei cu cetatean ue mariana_petro mariana_petro sunt romanca casatorita cu sirian .Este posibil ca sotu meu sa obtina carte de identitate sau pasaport roman? Casatoria a avut loc in Cipru 2010 amandoi avem ... (vezi toată discuția)
Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)