avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat costa un act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat costa un act de vanzare cumparare

Am un teren (de fapt e al bunicului meu care inca traieste)de 2200mp intr o zona la soseaua nationala.Momentan este folosit ca teren agricol.Bunicul are titlu de proprietate dar nu are carte funciara.Cam cat m ar costa sa fac cartea funciara pe numele meu cu tot cu act?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 16:01, 24 August 2010
vb cu un notar din zona

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara adriana dj adriana dj am fost la cadastru pentru a obtine informatii despre o suprafata de teren si am primit raspuns ca nu exista numar cadastral si nici carte funciara.ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Fara titlu de proprietate valentina b valentina b va rog din suflet sa-mi dati un sfat!vreau sa va expun o situatie si va rog sa-mi iertati inadvertentele pt ca nu cunosc situatia exacta.bunica mea are o casa ... (vezi toată discuția)
Care este solutia, poate fi succesiunea? mm_nyku mm_nyku Parinti mei se afla intr-o situatie mai dificila , mama mamei mele detinea un teren impadurit (padure) care a pana mai acum catva ani a fost in propritatea ... (vezi toată discuția)