avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pensionare handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pensionare handicap

Buna ziua , am o bunica ce a suferit un accident vascular cerebral in luna februarie a anului 2004 , in urma acestuia a ramas cu un handicap locomotor si este in incapacitate de deplasare , va rog sa ma ajutati daca puteti si sa ma indrumati pt ai lua pensie de handicap si dreptul la insotitor pt ca are nevoie !!! Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap si indemnizatie de insotitor spatariualina spatariualina tatal meu in varsta de 55 ani a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia nu se poate deplasa si nici nu poatesa manance ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap VERONICA56 VERONICA56 Soacra mea de 83 ani afacut un accident vascular cerebral acum vreo 8ani .Mai inainte cu 2 ani afost operata la un sold [deoarece avea coxartroza],protezata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap anechitei anechitei buna ziua....momentan sunt pensionar cu grad 3 de invaliditate cu probleme cardiace incepand cu data de 16 06 2013. .in anul 2004 am avut un accident vascular ... (vezi toată discuția)