avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare judecatoreasca

daca ma poate ajuta cineva de la tg jiu
la noi in pitesti circula un zvon cum k la tg jiu s'a cistigat procesul cu beneficiu petrom pt anii 2005-2008.daca este asa imi poate da cineva nr de dosar?multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters125561 , utilizator 07:56, 25 August 2010
poti sa cauti pe portalul instantelor de judecata dupa numele partilor.
viziteaza just.ro
just.ro nu merge si as avea nevoie de o hotarare judecatoreasca deoarece si noi la pitesti avem pe rol un proces asemanator.
incercati aici:
[ link extern ] /
nuin arges ma intereseaza,ci o hotarare din tg.jiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar la cedo gbaii gbaii Buna ziua. Vreau sa stiu rezultatul unui proces intre o familie si Petrom Sa. Procesul a avut loc intre 2005 si 2006. Din pacate nu stiu mai multe ... (vezi toată discuția)
Anulare contestație pv afișată pe site. când se predă permisul? Ashu Ashu Buna ziua, In luna Iunie mi s-a suspendat permisul pentru o luna de zile. Am depus contestatie si astazi pe site s-a afisat urmatorul raspuns: \"Anuleaza ... (vezi toată discuția)
Despre procesele petrom si petromservice !!!! cosminy_70 cosminy_70 doresc informatii de la cunoscatori in domeniu referitoare la procesele intentate de salariati si fosti salariati din domeniul petrochimiei ,petrolului si ... (vezi toată discuția)