avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi de autor

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii!
Ma intereseaza cum se procedeaza cu declaratiile si cu contributiile ce trebuie depuse, respectiv platite de persoanele care obtin venituri din drepturi de autor. Indiferent daca au sau nu si carte de munca, pe langa drepturile de autor, oricum depun si platesc aceste declaratii si contributii?
De unde pot procura formularele si cum se procedeaza?
Unde se depun, cum se calculeaza?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Negrut , Consultant resurse umane 18:28, 24 August 2010
accesati CASA NATIONALA DE PENSII SI AGENTIA NATIONALA PT OCUPAREA FORTEI DE MUNCA- gasiti declaratiile
se pot expedia prin posta
Cea pentru somaj am reusit sa o gasesc! Celelalte 2 nu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! As dori sa stiu si eu, va rog, daca angajatorul la care lucrez in prezent nu mi-a platit contributiile sociale la stat in ultimul an de zile, pot ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii impozitate? viky56 viky56 Buna ziua Am fost trimisa in somaj de angajator iar drepturile salariale mi-au fost puse pe card fara un stat de plata .Am primit cartea de munca si ... (vezi toată discuția)
Concediu pre-natal si post-natal ! mariolariu2 mariolariu2 Buna ! Am revenit cu alte intrebari pt. a ma lamuri in final. Am tot intrebat in stanga si-n dreapta si tot nu stiu ce ar fi mai bine sa fac, poate ma ... (vezi toată discuția)