avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50

Am primit ieri, 23-08-2010, un sms de la BRD prin care sunt rugat sa merg sa semnez actul aditional la contractul de credit. Mentionez ca nu am niciun credit la BRD. Am doar un cont in care se vireaza lunar salariul.
Cel mai recent răspuns: sandman , utilizator 13:38, 14 Septembrie 2010
si care ar fi intrebarea?
De ce am primit acest mesaj daca nu am niciun credit la BRD? Doar pentru ca sunt in baza lo de date iar aceste notificari se fac automat sau exista alta explicatie?
Multumesc.
Dar aveti linie de credit atasata contului de debit?
Linie de credit atasata contului de debit am dar n-am utilizat-o niciodata.
Ei, despre aceea este vorba!
Chiar daca nu ati utilizat-o, potential o puteti utiliza, iar in momentul cand o veti utiliza (potential), trebuie sa veti fi luat la cunostinta prevederile acestui contract si sa fie semnat.
Cu alte cuvinte se face preventiv.




Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 ContSters66930 ContSters66930 Am primit ieri, 19-08-2010, un sms de la BRD prin care sunt rugat sa merg sa semnez actul aditional la contractul pe care il am la ei. Stiu ca bancile au la ... (vezi toată discuția)
Eterna problema, nesimtirea bancilor - brd in cazul de fata grandanat grandanat O speta simpla Am un cont curent, cu un card de debit atasat deschis la BRD. Intrucat nu mai am nevoie de el vreau sa-l inchid. Din pacate conform politicii ... (vezi toată discuția)
Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)