avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Timp de 6 luni Mort in rezolvarea unui dosar penal de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Timp de 6 luni Mort in rezolvarea unui dosar penal de catre politie-Sa fie bataie de joc ?

In luna ,, martie a acestui an 2010,,-- am facut plingere penala inpotriva unui postar care a dat indemnizatia de persoana cu handicap- unei rude a acestuia. Ruda acestui bonlav semna cu cu numele bonlavului la aest bonlav nu a ajuns niciodata un leu.-( Bonlavul nu stie sa scrie si nici sa citeasca ) Am sesizat politia Din orasul Oltenita jud.Clarasi care din luna martie si pina acum nu a facut nimic...Ba da in loc sa ceara recipisele ( cupoanele de indemnizatie persoana cu handicap cu semnaturile false ) -Directiei de asistenta sociala si protectia copiilului calarasi- A facut aceasta solicitare casei de pensii.,,Destept politist ! In rest nimic ! Am cerut scris relatii privind dosarul. Iar politistul mia transmis telefonic la insistentele mele ca: POLITIA NU ARE BANI PENTRU ASFEL DE RASPUNSURI.. --De ce se tergiverseaza ? sau poate asa spune legea?- Cine ne poate sfatuii ce este de facut ?
Multumiri anticipate tuturor
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 21:25, 24 August 2010
Faceti o plangere procurorului care coordoneaza activitatea acestui politist.Veti primi cu siguranta un raspuns si lucrurile se vor accelera.
Daca a inceput urmarirea penala in cauza formulati o plangere procurorului care o supravegheaza.
avocat Cristina Popescu
Avand in vedere ca plangerea penala este in faza actelor premargatoare sau faza UP are un numar unic de la parchet si supravegherea UP se efectuiaza de un procuror, care stabileste si un termen, adresati-va acestuia. O data se va pune in miscare toata lumea, inclusiv politistul si institutiile la care se solicita documente, pentru a proba infractiunea la care faceti referire.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face? politia tergiverseaza un dosar penal ! dorudoru dorudoru Am un frate vitreg numai de tata- Actualmente tatal meu cit si mama sa sunt decedati .Fratele, bonlav ( handicap grav ) Diagnostic : Intirziere mintala ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie infractiunea privind: falsul si uzul de fals ? dorudoru dorudoru Am facut o plangere penala pentru Fals si uz de fals. in data de 15.03.2010 ( acum aproape 3 ani ) Politia si parchetul oras.Oltenita,jud.Calarasi a facut ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)