Am facut o plangere penala pentru Fals si uz de fals. in data de 15.03.2010 ( acum aproape 3 ani ) Politia si parchetul oras.Oltenita,jud.Calarasi a facut expertiza grafologica si sa dovedit ca semnaturile sunt false.Se cunosc autorii. Numai ca procurorul de caz tine in sertar acest dosar. Autorul fiind un om cu stare materiala buna si finul unui primar influent din zona. Anul trecut in 2012 am sesizat CSM Mi sa raspuns ca: Dosarul este in lucru si ca voi primii raspuns de la parchetul oras Oltenita,jud.Calarasi. In rest nimic.Am incercat de mai multe sa vorbesc cu aceasta doamna procuror dar,nu sta de vorba cu mine.Imi spune mereu ca dosarul este in lucru si atat. Ca voi primii raspuns. Este vorba de pensia unei persoane cu handicap. Care o ridica alta persoana decat bonlavul. Fara a exista vre-o procura sau curatela.
Ce mai puten face ?
Multumiri anticipate !
Acum sa reglementat situatia. Are un curator special dat de primarie(Autoritatea tutelara) Dar pana acum ? Intrebarea era in cazul de fata ce se poate face,intrucat exista un dosar penal pentru fals si uz de fals. Problema esta ca parchetul si politia tine ascuns acest dosar de doi ani si zece luni-aproape trei ani. desii se cunoaste faptuitorul.Exista posibilitatea sa se prescrie fapta? probabil din aceasta cauza este tinut ascuns dosarul. Parchetul oras Oltenita ,jud calarasi